Onze excuses, maar de voorraad is op.

F

Flowerbomb Collectie

HET VERHAAL VAN FLOWERBOMB

Viktor & Rolf wilden met de Flowerbombgeur iets nieuws creëren. Ze droomden van een geur die de kracht had een positieve boodschap over te brengen. Een overvloed aan bloemen als wapen om de wereld te bombarderen met schoonheid en fantasie en om het negatieve in het positieve om te toveren.

Een overvloed aan bloemen

DE MAGISCHE KRACHT VAN BLOEMEN

Flowerbomb is een explosief, floraal boeket. Onverwacht. Duizenden bloemen leiden tot een uiterst vrouwelijke,heerlijke en sensuele geur.

Een boeket van tien orchideën, honderden van sambac jasmijn, duizenden van freesia, en miljoenen rozenblaadjes verrijkt met de verslavende geur van patchouli en vanille. Deze iconische geur werd ontwikkeld door Olivier Polge, Carlos Beniam en Domitille Bertier.

DE WENS NAAR EEN SPECTACULAIRE SCHOONHEID

Voor Viktor & Rolf wordt een geur gecreëerd zoals een haute couture collectie. Het doet daarom niet verbazen dat het modehuis zijn eerste geur, Flowerbomb, gelanceerd heeft tijdens de lente/zomer modeshow in 2005.

Net zoals bij de mode, laat de geur het merk Viktor & Rolf toe zich uit te drukken in al haar creativiteit om hun modevisie te verdedigen. Een spectaculaire en krachtige schoonheid die nooit stopt met verbazen.

Collectie

FLOWERBOMB EAU DE PARFUM

Shop nu

FLOWERBOMB EAU DE TOILETTE

Shop nu

FLOWERBOMB EXTREME

Shop nu